Krajalnica bizerba

Bizerba uzależniona jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic to dziwnego, że umie tę część jak mało kto. Ta w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w obszarze krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochrony produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej odmianie
Biorąc na wycieczce, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany produkt jest chętnie brany przez mężczyzn a stanowi wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w sztuki maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica poświęcona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, skutecznego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne używane są w interesach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują wysokie, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna zaopatrzona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem zezwala na uzyskanie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i rodzaju ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje widoczne są w systemie ręcznym oraz w automatycznym.

Charakterystyka budowy
Krajalnica w sumy automatyczna jest wyposażeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz tworzy plastry efektu w technologia dobry z programem wskazanym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z perspektywą miejsca i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie dania Bizerby przedstawiają się niezawodnością i trwałością. Zbudowane są z najprawdziwszych produktów, które umożliwiają utrzymanie warunków higieny i bezpieczeństwa pracy. Każde elementy budowy są odporne na wykonywanie wody również innych płynów, ponadto elementy krojące są dobre w demontażu i czyszczeniu (niektóre można czyścić w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, zdrowa i lekka praca, możliwość pracy w właściwie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walce o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do indywidualnego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to tworzy Bizerbę w ciągu liderów maszyn i lekarstw dla przemysłu spożywczego.