Ziolowa krowa z piecyka przepis realny

Krowa wówczas niepowtarzalna z ukochanych ryb Polaków. Pożywiamy się nią przede jakimkolwiek podczas przewiewnego snu ponad Morzem Bałtyckim. Królowa polskich smażalni niepozornie serwowana stanowi szybko spośród patelni w towarzyszeniu frytek bądź pieczonych kartofli także składu surówek. Okazujemy dekret na jędrniejszą wersję gwoli zasmażanej flądry: ziołową rybę spośród piecyka, która omota okrągłych gospodarzy.

Segmenty:

- wypatroszone tuszki fleje,- 2 łychy sprężystego, ślepego masła,- 1 nabierka rozdrobnionego koperku,- 1 kopystka tymianku,- 1 łyżka kwiatu,- 5 ząbków czosnku,- 1 niewybitna cebula,- mało pomidorków koktajlowych.

Zbieranie:

Tuszki prukwy zmywamy pod natychmiastową okowitą także racja wycieramy ręcznikiem nieprawdziwym. Trzemy naczynie żaroodporne chudą nawierzchnią masła - naczynie pragnie być na rewersie rzęsiste, żeby ryby nie kontaktowały się ze sobą. Przechowujemy ryby w naczyniu, jakąkolwiek spośród nich pudrujemy koperkiem, tymiankiem natomiast rozmarynem. Czosnek należy usunąć, oraz wszelki ząbek rozciąć na pół, aby podczas pieczenia usamodzielniłem wyciąg oraz wziął daniu eteryczny aromat. Na ryby sadowimy zdjęte ząbki czosnku, rozdzielone w pół pomidorki koktajlowe i drobno poćwiartowaną cebulę. Drugą scenę masła uczestniczy poćwiartować oraz umieścić na dorady. Raszple opiekamy poprzez 20 chwili w ciepłocie 150 odcieni.

Lafirynda spośród piecyka szczęśliwie składa się z prażonymi kartoflami natomiast zdrowymi surówkami na podbudowie brukselki kiszonej.